Workshop IRST cu Janis Briedis – Amânat

20/03/2020 - 22/03/2020 Toată ziua
Institutul Roman de Schema Therapy
Phone:(+4) 0723 60 74 90
Address: Str. Nicolae Constantinescu, Nr. 11, Bl. 11, Ap. 2 , Sc. 1, București, 011713, Romania

Janis Briedis este psiholog și psihoterapeut recunoscut de Societatea Britanică de Psihologie și are o experiență de peste 10 ani de lucru în cadrul Serviciilor Naționale de Sănătate din Marea Britanie. Este psihoterapeut acreditat de către Societatea internațională de Schema Therapy și practică de asemenea, psihoterapie senzorio-motorie, psihoterapie cognitiv comportamentală, mindfulness, terapie centrată pe compasiune și EMDR, toate acestea informate de teoria și tratamentul traumei.

Janis are o experienta extinsă de lucru cu trauma complexă, disocierea, tulburările de personalitate și dificultățile relaționale. Ține cursuri de formare în terapia schemelor și terapie cognitiv-comportamentală atat în privat cât și pentru University of East London, University of Hertfordshire si Essex University.

În acest workshop Janis va integra tehnici de lucru corporal și va arata felul în care utilizarea acestora ne pot îmbogăți practica de terapia schemelor și ne pot ajuta să aprofundăm aspecte la care nu avem acces prin tehnicile clasice.

La finalul workshop-ului cursanții vor putea să:

  • Înteleagă conceptul de traumă și cel de traumă complexă, a rolului pe care corpul îl joacă în traumă, inclusiv substratul neurobiologic al traumei și fragmentarea Sinelui.
  • Recunoască barierele în lucrul cu corpul – atât pentru client cât și pentru terapeut.
  • Identifice factorii declanșatori pentru reacțiile corporale și modurile aferente.
  • Vindece Modurile de Copil prin tehnici de auto-reglare emotională centrate corporal.
  • Crească eficiența tehnicilor de imagerie prin centrarea pe senzațiile corporale
  • Aplice intervenții somatice pentru setarea de limite și dezvoltarea unui simț al Sinelui mai puternic
  • Faciliteze dezvoltarea unui Mod de Adult Sănătos în plan somatic

Acesta va fi un workshop experiențial și participanții vor fi invitați să se implice, aducând propriile procese ca răspuns la materialele prezentate și participând activ la exercițiile experiențiale.

Despre IRST

Institutul Român de Schema Therapy s-a născut din dorința și pasiunea pentru Schema Therapy a membrilor săi fondatori. Suntem o asociație profesională, recunoscută de către Colegiul Psihologilor din România și Societatea Internațională de Schema Therapy. Ne propunem să promovam această modalitate psihoterapeutică în spațiul românesc și să educăm publicul interesat cu privire la problematicile de sănătate mintală așa cum sunt ele înțelese prin prisma teoriei propuse de terapia schemelor.

Evenimente

< 2021 >
Ianuarie
LuMaMiJoViDu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Subscribe

Contact

Copyright © Institutul Roman de Schema Therapy