Terapia Schemelor pentru Terapie Individuală

Prima și cea mai importantă formare în ST este cea pentru lucrul individual. Ea presupune învațarea unor tehnici și metode ce pot fi aplicate în lucrul cu adultii, în terapia individuală cu aceștia.

ST ca metodă terapeutică aplicată in lucrul individual aduce la viata un intreg univers al dinamicii interioare și ii ajuta pe clienti sa vada, să recunoasca si sa se conecteze cu aceasta dinamica pentru a o putea recunoaste si schimba.

Sesiunile individuale de ST  parasesc cercul restrans al discutiilor despre dificultatile personale si devin mult mai dinamice si vii datorita tehnicilor folosite precum imageria sau lucrul cu scaunele (jocuri de rol si moduri). Un element extrem de important de noutate este felul in care aceasta metoda aduce la viata dinamica interna a individului, obiectivand-o prin tehnicile experientiale, schimband-o prin tehnicile cognitive si comportamentale si ajutand persoana sa isi rescrie propriul scenariu de viata pentru a trai in mod diferit un nou scenariu ales de data asta de partea lui de Adult Sănătos.

Despre IRST

Institutul Român de Schema Therapy s-a născut din dorința și pasiunea pentru Schema Therapy a membrilor săi fondatori. Suntem o asociație profesională, recunoscută de către Colegiul Psihologilor din România și Societatea Internațională de Schema Therapy. Ne propunem să promovam această modalitate psihoterapeutică în spațiul românesc și să educăm publicul interesat cu privire la problematicile de sănătate mintală așa cum sunt ele înțelese prin prisma teoriei propuse de terapia schemelor.

Evenimente

< 2021 >
Ianuarie
LuMaMiJoViDu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Subscribe

Contact

Copyright © Institutul Roman de Schema Therapy